ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Ελληνικό ξεφτι-λίφτινκ!!- Τι ξεφτίλα είναι τούτη ρε αχα!; Γουαι για να... Φαει~Δώστε μας και το καλσόν σας κ το κώλο σας, πουτσοζητιάνες στων Ελλήνων τους Όρχεις, γυφτοβρομά και γυφτοβρομιάρηδες(στράτα-στρατουλα καθότι Ελληνικό Προσκυνηλίκι ααχα!!) , μέσα στο τσαντήρι ΟΡΑΤΗ η ''γουαι για να ...φαει'' ρεζίλα των γυφτοβρομά πουτσοζητιάνων στων ΕΛΛΗΝΩΝ τους Όρχεις αχαα! Ελληνικά ονόματα κ επίθετα ΕΛΛΗΝΩΝ δοξάζουν οι γυφτοβρομά γλειφοντας το παπαρι των Ελλήνων αχα! < (ημιτασιόν) στράτα (από που κ ως που αχα;) ελληνική μπανάνα κ ! υχαχ!.< κατευθείαν στα μούτρα τους η ξεφτίλα και εξ-αφανισμός από παντού. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΕΙΟ! ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! @ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ γλειφτρες ξεφτιλισμενες γυφτοβρομά αχαα!! γυφτοβρομα:ακόμα και μουσικά όργανα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να τα βάλουν στη τρύπα τους αχαα! Μια χρήση έχουν για όλα - στον πάτο - , αυτά τα θηλυκοτα σκουπιδια αχαα !!! -ΕλάτΕ στον ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα ανύπαρκτα σκατά αχχα! 😆 Με μηδενική ταυτότητα. ταυτότητα παρακαλέσματος προσκυνήματος της φάρας του κώλου που το μόνο που ξέρει είναι να δέχεται Ελληνικές μπανάνες από παντού (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ως ανοιχτές τρύπες του.. πουθενά αχαχ! 'αιλάται' στον ανύπαρκτο ¨γαμο΄΄ μας που τον κανουμε στα σκατά αχα! ..τόση ξεφτίλα κουνιστού παρακαλητού στους Έλληνες...με 0 στα ανυπαρξία αχχαα!!! ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ σε όλους ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για τις γιορτές τους! ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο κράχτης με ολα τα μπλογκς μεσα (και το δικό μας) επανέρχεται! Καλώς όρισες κράχτη!

http://kraxtis-gr.blogspot.com/p/blog-page_6220.html?m=1

#Μέγα Κάζο(ντράπηκε και η ντροπή) : εντωμεταξύ η 'κουνιστόφαρα της α-λεβεντοσύνης'είναι τόσο καμμένη

...που νομίζει πως αν χαιρετήσει/καλημερίσει τους (Γνήσιους) Έλληνες... αυτοί θα της απαντήσουν κιόλας😂 -Όλα τα Ελληνόπουλα, τα παιδιά κ οι μεγάλοι γιορτάζουν τις γιορτές. Το Πάσχα.. τα Χριστούγεννα.. τα Φώτα, τη χαρά, κάθε γιορτή. τι γιορτασαν κ γιορτάζουν τώρα επίσης, τα απόβλητα εκτός απ το προσκυνημα του Ελληνισμού και της Λευκοτητας του; χάχα τη μουνταμάρα, τη θλίψη και το τίποτα την ανυπαρξία Δεν υπάρχουν πουθενά. είναι ανυπαρκτα. 😂

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Συμπόσιο¨ και ¨Δείπνο¨ με την Ελληνική μας Διατροφή: Κρέατα, Ελληνικές Σούπες και Ελληνικά Τυριά, με συνοδεία πάντα Ελληνικού Κρασιού, Ούζου και Τσίπουρου - Καταναλώνοντας απλώς, συμβάλουμε

Οι Έλληνες είμαστε ο Περήφανος Λαός που μπορεί να υπερηφανευόμαστε για την αναλλοίωτη Ελληνική μας παράδοση και κουλτούρα και στην Ελληνική Κουζίνα!
Από τα Αρχαία Χρόνια οι πρόγονοί μας είχαν έφεση στην καλή διασκέδαση και αυτή περνούσε από την Ελληνική Διατροφή που ήταν πλούσια σε κάθε της είδος! 
Τα πλούσια γεύματά μας που παραμένουν στον χρόνο μέχρι σήμερα αποτελούνταν από το διαδεδομένο Κρέας που αποτελούνταν από Ψαχνό, (Χοιρινό - Βοδινό) και Λίπος, όπως σήμερα! 
Στα ορεκτικά συμπεριλαμβάνονται οι Οβελίες, τα Πουλερικά και τα Ψάρια, κοινώς Ιχθύες, που αρέσαν στους Αρχαίους Προγόνους μας και αποτελούσαν τα κυρίως Ελληνικά Γεύματα! 
Τα σημερινά Σουβλάκια και τα Λουκάνικα με την βοήθεια Σούβλας και ξύλων ως κύριο Φαγητό του ¨Δείπνου¨, που αναφέρονται σε πάμπολλα Αρχαία Ελληνικά Κείμενα Μαγειρικής και αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για πολλούς Έλληνες της
Εποχής όπως τον Αθηναίο στους Δειπνοσοφιστές, τον Αριστοφάνη και τον Επίμαρχο, ήταν παράγωγα τρόφιμα Κρέατος Χοιρινού και Μοσχαριού!
Η τροφή του Μέλανα Ζωμού επίσης, αποτελούνταν από Χοιρινό, Νωπό Αίμα, Αλάτι και Ξύδι μαζί με πίτα και δίνονταν και στους πολεμιστές!
Η συνάρθροιση των Αρχαίων Ελλήνων γύρω από το Φαγητό ονομαζόταν, όπως και σήμερα, ¨Συμπόσιο¨! 
Τα Συμπόσια όπου έπαιρναν μέρος οι Έλληνες, αποτελούσαν μία από τις δημοφιλέστερες συνήθειές τους, όπως και σήμερα και ήταν μια σπονδή στο Φαγητό και το Κρασί , Λευκό, Κόκκινο ή Ερυθρό, εξού και η λέξη Συμπόσιο, της οποίας τα παράγωγά της προέρχονται από την μαζική συμμετοχή στην πόση ατόμων (= συν+πίνω)! 
 Στα Συμπόσια πολλές φορές χρησιμοποιούνταν τα ανάκλιντρα, στα οποία οι Έλληνες παρέμεναν ξαπλωμένοι και από τα τραπέζια δίπλα τους τρώγανε ή τσιμπολογούσαν διάφορους μεζέδες και φρούτα όπως ρόγες Σταφυλιού
Στρείδια, Καραβίδες και Μύδια αποτελούσαν τους καλύτερους Θαλασσινούς Μεζέδες των Αρχαίων Προγόνων μας από Αρχαιοτάτων Χρόνων και περιέχονται σε πληθώρα Αρχαίων Ελληνικών Μαγειρικών Κειμένων! 
Τα ¨Συσσίτια¨, ως ένα είδος Εθίμου, ήταν ευρέως διαδεδομένα στην Αρχαία Ελλάδα και σε αυτά συμμετείχαν τρώγοντας ομαδικά, όλοι οι Έλληνες Άντρες!
Για επιδόρπια οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας χρησιμοποιούσαν πολλά Καρυκεύματα, Πίτες, Ξηρούς Καρπούς όπως Αμύγδαλα και Σύκα, πολλές φορές με Μέλι επάνω, όπως το Αρχαίο Ελληνικό Έδεσμα του Παστελιού
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Συρακούσιος Φιλόσοφος και Ποιητής του 4ου Αιώνα, Αρχέστρατος, ήταν ο πρώτος που έγραψε το πρώτο βιβλίο Μαγειρικής στον κόσμο, την «Ηδυπάθεια»!
 Τα Αρχαία Ελληνικά Κείμενα Μαγειρικής και τα Αγγεία που αναπαριστούνε την 
Αρχαία μας Ελληνική Κουζίνα είναι άπειρα και σώζονται μέχρι και σήμερα! 
Είμαστε τόσο περήφανοι άλλη μια φορά, που σαν Έλληνες διατηρήσαμε τα Έθιμα της Αρχαίας Ελληνικής Κουζίνας και τα περάσαμε και σε άλλους πολιτισμένους λαούς πετυχαίνοντας την παγκόσμια Ευγνωμοσύνη και τον Θαυμασμό τους! 
Όλοι μας συχνά απολαμβάνουμε κάθε είδος της αγαπημένης μας και πασίγνωστης, Ελληνικής Πίτας
Αυτό όμως που έχει αποδειχθεί πρόσφατα είναι η ωφελιμότητα των γευστικών Πιτών μας! 
Οι Πίτες σαν τρόφιμο είναι αποδεδειγμένα πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα! 
Έτσι μια υγιεινή συνταγή Τυρόπιτας ή Πρασόπιτας μπορούμε να την καταναλώσουμε και σαν κυρίως γεύμα κι όχι μόνο ως σνακ, ενδιάμεσα από τα κυρίως γεύματα! 
Το ίδιο συμβαίνει και με την Βασιλόπιτά μας!
Οι Τυρόπιτες από την άλλη, αγαπημένες των Ελληνόπουλων, αλλά και των μεγαλυτέρων ως καθημερινό κολατσιό, είναι εκτός από ένα νόστιμο φαγητό κι ένα θρεπτικό τρόφιμο!
Ένα συστατικό τους που τις κάνει πλούσιες σε βιταμίνες, είναι το Σιμιγδάλι, εκ της Αρχαίας Ελληνικής Λέξης Σεμίδαλις, μνημονευμένης σε πολλά Αρχαία Ελληνικά Κείμενα Μαγειρικής από Αρχαιοτάτων Χρόνων! 
Για τα Τυριά μας είτε σε Πίτα, είτε χωρίς, είμαστε τόσο Περήφανοι που μπορούνε να προσφέρουνε τα δικά τους απαραίτητα, θρεπτικά συστατικά για την ομαλή ανάπτυξη του ανθρώπινου σκελετού!
Το Κεφαλοτύρι, η Γραβιέρα και η Κεφαλογραβιέρα , η Μυζήθρα, το Ξινοτύρι, το Ανθότυρο, το Μανούρι, το Χαλούμι και η πασίγνωστη Φέτα μας, δηλαδή όλα
 τα Ελληνικά Τυριά μας που καταναλώνουμε ευρέως όλοι μας οι Έλληνες, κάθε ώρα και στιγμή με τα παράγωγά τους, περιέχουν τις ίδιες θρεπτικές ουσίες και
στοιχεία, απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας! 
Οι Ελληνικές Σούπες μας από τα Αρχαία Χρόνια αποτελούσαν το κατάλληλο φαγητό, πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υδατάνθρακες! 
Οι Αρχαίοι Πρόγονοί μας όταν ήθελαν να φάνε ένα ελαφρύ γεύμα ή ένα Κυρίως Πιάτο, έβραζαν το Κρέας και τα λαχανικά, μαζί με το νερό! 
Η Φασολάδα, είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα Ελληνικής Σούπας ως Εθνικό φαγητό των Αρχαίων Ελλήνων, έτσι και σήμερα, μνημονευμένο και γνωστό από την Αρχαιότητα που περιλαμβάνει όλα τα υλικά που οδηγούνε σε ένα Ελληνικό Ισορροπημένο Γεύμα που προσφέρει στον οργανισμό μας, καλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες, άμυλο, φυτικές ίνες, βιταμίνες, καθώς κι ανόργανα στοιχεία, όπως Μαγνήσιο και Κάλιο! 
 Το πιάτο περιέχει τόσες θρεπτικές ουσίες, όσο και ένα Ελληνικό Πιάτο με Αρακά!
Το Ελληνικό Γεύμα της Σούπας, συνοδεύεται καλύτερα με τα Ελληνικά μας Τυριά, για καλύτερο δέσιμο Πρωτεινών και Γεύσης επάνω στο Ελληνικό τραπέζι μας! 
Ανάλογη περίπτωση σούπας και αυτή της Μαγειρίτσας, που τρώγεται μετά την Ανάσταση, ως Έθιμο των Ελλήνων και περιέχει εντόσθια Αρνιού, βρασμένα το ίδιο μαζί με τα λαχανικά, αλλά λιγότερο θρεπτικό σε ουσίες σαν γεύμα! 
Οι Ελληνικές Σούπες συνοδεύονται επίσης με την ανάλογη Ελληνική Χωριάτικη Σαλάτα μας, μαζί με τα καρυκεύματα της Ρίγανης και της Κάπαρης, μνημονευμένα όλα τους από την Αρχαιότητα, μέσω των Αρχαίων Μαγειρικών Συνταγών!
Καλή Όρεξη σε όλους μας με τις Ελληνικές Θρεπτικές μας Σούπες! 
Η μέτρια κατανάλωση μερικών από τα Ελληνικά Εθνικά ποτά μας, ¨Ούζου¨ και Τσίπουρου, έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μας, σύμφωνα με άπειρες Επιστημονικές έρευνες!
Τώρα ακόμη περισσότερες μελέτες πλέον αναγάγουν το ένα και δημοφιλές αγαπημένο αλκοολούχο ποτό των Ελλήνων και παγκόσμιο ανά την υφήλειο, σε πολύτιμο σύμμαχο της υγείας μας!
Το ¨Ούζο¨, βρέθηκε ότι βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου των τροφών από τον οργανισμό, εξαιτίας του γλυκάνισου, του βασικού του συστατικού, αλλά αποτελεί και μέγιστο αντιοξειδωτικό συστατικό, ενώ οι μέτριες δόσεις του σε καθημερινή βάση αποδικνύεται από μελέτες πως βοηθούν και στην καρδιά!
Ένα μικρό ποτήρι Ούζο την ημέρα, είναι λοιπόν ικανό να κάνει εμάς τους Έλληνες και γενικά τον άνθρωπο να νοιώσουμε μεγάλη ευεξία και καλύτερη σωματική υγεία! 
Το Εθνικό μας Ποτό ¨Τσίπουρο¨ καταναλώνεται από όλους μας ευρέως!
Σίγουρα θα γνωρίζετε για τις ευεργετικές του ιδιότητες σε πολλούς τομείς!
Σαν Λαός, είχαμε πάντα τους Αρχαίους Αμπελώνες να μας συνοδεύουν σε κάθε συμβάν της ζωής μας προσφέροντας τον Οίνο τους!
Το ¨Τσίπουρο¨ σήμερα, αποτελεί το Εθνικό μας Ποτό και οι Έλληνες το προτιμούμε για τις ψυχικές αλλά και τις σωματικές του ιδιότητες καθώς αποτελεί το βασικό φάρμακο για όλη την οικογένεια!
Τα παράγωγά ποτά του Τσίπουρου, γνωστά εδώ και Αιώνες από τα Μοναστήρια του Αγίου Όρου όπου γινότανε η παραγωγή, προσφέρουνε ευεξία και και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα!
Τα Τσιπουράδικα και τα Ουζερί είναι ο μεγαλύτερος κλάδος Εστιατορίων στην Ελλάδα!
Στην υγειά μας και καλή μας Ελληνική όρεξη σαν Λαός λοιπόν με υπερηφάνεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: